Deltagarröster

Deltagarröster

Change: One thing you can be sure of

Jon Kabat-Zinn

Sagt Om
In-Balance &
Marie Swartling Philip

Tack alla deltagare som delat med sig av sina erfarenheter från mina kurser, retreater, workshops och coaching i Mindfulnessbaserad Stresshantering MBSR, Mindful Self Compassion, Självmedkänsla, Nia rörelseglädje, Yoga och Qigong.

MINDFULNESS KURSER

Baskurs i Mindfulness

Stort tack för fina dagar med dig. Kände verkligen att dom har burit mig hem till mig själv. En pusselbit som jag har väntat på – både privat och för mitt jobb som Yogalärare – och såklart till mina andra klasser.Idag kom en deltagare fram efter min Pilatesklass. Jag fick så fin feedback. Hon berättade om känslan i sin närvaro under passet. Jag log och kände mig så tacksam över att jag har förmågan att förmedla/guida.
Agnes

Underbar kurs! Fantastisk lärare, innehåll, upplägg, struktur, litteratur och upplevelse. Minns de dagarna med glädje och vill lära mig mer! Användbart dagligen i varje andetag.
Mycket bra och tänkvärt. Lugna bra övningar, bra förklaringar och tydlighet i ämnet. Fungerade bra via webben.
Härliga dagar som gett mig en djupare insikt i vad mindfulness är och hur det kan användas.
Så lugn och harmonisk. Kunnig och pedagogisk.
Härliga dagar som gett mig en djupare insikt i vad mindfulness är och hur det kan användas.

MBSR – 8 veckors kurs

Maries mindfulness-kurs höll en mycket hög kvalité. Kunskapen och övningarna förmedlades på ett trevligt och pedagogisk sätt. Alla fick delge sina upplevelser och känslor på ett givande sätt. Retreatdagen var helt suverän. Vi är båda övertygade om att stunderna med Maries mindfulness fick oss båda att komma ner på jorden och slappna av från en ohälsosam arbetsbelastning. Vi saknar båda dessa tisdagkvällar.
Karin och Ensio

Fantastisk kurs, jag blev verkligen inspirerad till att ta in mer mindfulness i mitt liv! Jättebra lärare och bra upplägg.

RETREATER

Vill skicka ett innerligt TACK till er båda för en fantastisk retreat. Miljö, väder, mat och människorna bidrog förstås, men ni lade ramen och innehållet som gjorde det hela till en, för mig fantastisk upplevelse. Många insikter, stora som små, och ett LUGN och ENERGI/FOKUS som är så häftigt att uppleva. Ni skapade ett flöde och en tanke i allt, och kompletterar varandra på ett härligt sätt, både i er kunskap och personlighet.Nu tillbaka i vanliga världen, får jag jobba på att behålla känslan, men med ett andetag och en titt på en bild från helgen i minnet eller telefonen hjälper!
Karin – Helgretreat & Restart Frötuna Gård

Jag deltog i ett tyst retreat på Frötuna gård i oktober 2020. Det var en helt magisk plats att vara på. Så tyst och lugnt och naturen bjöd på så mycket vackert. Ledarna Marie och Ulrika guidade oss med varsamhet och hjärta in till vårt inre rum, genom fina meditationer, yoga och Niadans. Och maten lagade med stor kärlek blev pricken över i:et. Tusen tack för att jag fick vara en del av detta.
Sanne – Helgretreat & Restart Frötuna Gård
Känner mig alltid lika uppfylld av rofylld helande glädje efter ett pass med mindfulness eller en tyst dag ledd av Marie. Hennes röst, enkla behagfulla sätt och klokhet är en perfekt kombination. Utan att överdriva det minsta älskar jag hennes pass!
Karin – Heldagsretreat Mindfulness

SJÄLVMEDKÄNSLA KURSER

Kurs Självmedkänsla

MSC-kursen har varit mycket givande och hjälpt mig att kunna leva ett harmoniskt och lättare liv. Tack vare Maries kunnighet och hennes värme och empati har jag kommit en bra bit på vägen för att hitta lugn och ro, såväl i kropp som i sinne. Tack för en underbar kurs!
Birgitte

Att gå en kurs i MSC med Marie är väl investerad tid för den som, i likhet med mig, har en tendens att kräva mycket av sig själv. Med sitt lugna, vänliga, varma & kloka sätt guidar Marie deltagarna, genom olika övningar, strösslade med många visdomsord. Resultatet: ökat inre lugn & glädje & kärlek till i stort sett allt & alla, inte minst sig själv! Men sen är det som med all träning: färskvara. Och måste göra jobbet. Jag går gärna kursen igen!
Isabella

NIA – YOGA – QIGONG

Nia

Att dansa och guidas av Marie under ett NIA pass är en härlig upplevelse och att göra det i grupp ger mig kraft och livsglädje. Marie leder och instruerar på ett lågmält men kraftfullt sätt så att vi utmanar oss själva. Nia dans är för mig den ultimata motionsformen. Att dansa själv med andra i grupp ger mig både glädje, motion och ny energi. Body, Spirit och Mind begreppen i Nia är dansen med glädje, form och frihet, uttrycksfullhet, kreativitet. Kampsporter med distinkta rörelser, kraft, fokus och balans samt tekniker för kroppsmedvetenhet, närvaro, läkning, stillhet och andning. Så länge jag kan dansa – så länge känner jag livsglädje. Det har blivit ett behov att dansa så ofta jag kan. Nia r och har varit otroligt betydelsefullt för mig!
Eva

Dansar Nia med Marie Swartling sen flera år tillbaka. En fantastisk härlig form av dans. Marie leder oss genom olika rutiner på ett härligt och avslappnat sätt. Väldigt tillåtande och man känner sig bekväm oavsett nybörjare eller en van utövare. Musiken, rörelseglädjen och känslan är så härlig.
Christina

Qigong

Tack för inspirerande sessioner i qigong!
Kari och Christi

Mycket bra, lugnt och stilla!
Maria
Din förmåga att leda kursen var mkt bra. Ditt budskap gick lätt fram. Bra engagemang från din sida!
Malin
Marie som instruktör utstrålade lugn och gav oss de väsentligaste bitarna utan att ”försöka ge för mycket”. Mkt bra och pedagogisk!
(Instruktörskurs i qigong H2O)

Yoga

Om jag fick välja skulle jag alltid vilja börja min dag med morgonyoga hos Marie. Efteråt har alltid harmonin och lugnet inombords infunnit sig. Önskar att alla fick unna sig en morgon med Maries morgonyoga
Karin

COACHING

Det var mycket bra att du hörde med helt andra öron än mina negativa öron. Så gottgörande avslappningsövningar/meditationer. Lätta att ta till sig och lätta att göra själv.
Cecilia