Retreat med Nia/Move to heal, Yoga, Mindfulness och Qigong

En inbjudan till vackra Frötuna gård och att uppleva våren och dess skönhet med full
kraft – Låt oss skapa en vår med nytt spirande liv och flöde!

”Om din mänsklighet är i fullt flöde kommer du att hjälpa allt liv runt dig.
Detta är inte moral – det är naturen att vara människa!”

Livsenergi – vad är det? Livsenergi bor inom varje individ. Det är en medfödd helande kraft som får oss att självläka och att älska. Vi har skapat en weekend för dig med en härlig mix av Niadans/Move to heal, Yoga, Mindfulness och Qigong, naturupplevelser, samtal, betraktelser och sinnlig njutning. Allt för att komma i kontakt med din inneboende livskraft.
Du behöver inte ha praktiserat något av detta tidigare utan bara ha en längtan efter stillhet, sinnlig njutning och samvaro samt tid för dig själv!

Frötuna Gård

En unik retreatmiljö för tystnad, stillhet, samtal och reflektion. En besjälad plats där omtanke och hjärta lagts vid varje detalj och med förstklassig mat. Maten är viktig både för hälsan och välbefinnandet. På Frötuna Gård väljer man gärna ekologiskt och närproducerat och har ett helhetsperspektiv med tanke på miljö och säsong. Under retreaten serveras vegetarisk kost. Meddela gärna i förväg om du har speciella behov.

I källarvalvet i stora huset ligger Frötuna Gårds badavdelning med hamam, bastu, relaxavdelning och utomhuspool. Några få tider för massage kommer att finnas och kan tas i anspråk av deltagare i den ordning anmälan/inbetalning av anmälningsavgift gjorts.

Frötuna Gård & Retreat ligger en knapp timme norr om Stockholm, strax öster om Uppsala.
Läs mer om retreatprogrammet och Frötuna gård: www.frotuna.nu

Vill skicka ett innerligt TACK till er båda för en fantastisk retreat. Miljö, väder, mat och människorna bidrog förstås, men ni lade ramen och innehållet som gjorde det hela till en, för mig fantastisk upplevelse. Många insikter, stora som små, och ett LUGN och ENERGI/FOKUS som är så häftigt att uppleva. Ni skapade ett flöde och en tanke i allt, och kompletterar varandra på ett härligt sätt, både i er kunskap och personlighet.Nu tillbaka i vanliga världen, får jag jobba på att behålla känslan, men med ett andetag och en titt på en bild från helgen i minnet eller telefonen hjälper!
Karin
Jag deltog i ett tyst retreat på Frötuna gård i oktober 2020. Det var en helt magisk plats att vara på. Så tyst och lugnt och naturen bjöd på så mycket vackert. Ledarna Marie och Ulrika guidade oss med varsamhet och hjärta in till vårt inre rum, genom fina meditationer, yoga och Niadans. Och maten lagade med stor kärlek blev pricken över i:et. Tusen tack för att jag fick vara en del av detta.
Sanne – Helgretreat & Restart Frötuna Gård

* Nia/Move to heal innebär ”rörelse som medicin”. Deltagarna lär sig att anpassa sina rörelser till kroppens behov och läkande. Läkande definieras i Nia: ”jag mår bättre”. Det är en mjukare rörelseträning/dans för att komplettera och underlätta läkning på olika nivåer; fysiskt, känslomässigt och mentalt.

Fakta

Förkunskaper: inga

När: Planeras 2024

Plats: Frötuna gård Uppsala, vägbeskrivning

Pris:

Anmälan senast:

Anmälan och info: marie@in-balance.se eller 070 467 86 79.

Retreatledare: Marie Swartling Philip och Ulrika Didriksdotter Bergström.

Intresseanmälan