Slappna av och låt gravitationen göra jobbet.

Yinyoga hämtar sin inspiration från den indiska yogan, mindfulness och kinesisk medicin. Ordet yin i yinyoga kommer från det kinesiska uttrycket yin och yang, där yin är den lugna och stillsamma, och yang är den mer livliga och kraftfulla. Vi behöver bägge för vår balans, och det finns alltid lite yin i yang och lite yang i yin.

Innehåll

Starta dagen mjukt med ett tillåtande yogapass. Yinyoga är en inkännande yogaform som undviker ”perfektionen” i en slutposition. Med få enkla positioner mjukar du upp både kropp och själ. Genom att hålla positionerna en längre stund skapas en ”passiv stretch”, sinnet mjukas upp och kroppen blir rörligare och lugnare. I yinyogan vill vi komma åt kroppens fascia, bindväv, istället för musklerna. Du får tid att utforska både kropp och sinne och blir mer medvetet närvarande. Yinyogapasset avslutas med vila eller meditation. Kroppen får återhämta sig i lugn och ro.

För vem

Yinyoga passar alla människor och kroppar och du behöver inte ha yogat tidigare. Alla deltar utifrån sina unika förutsättningar. Särskilt effektiv är yinyoga för stela och orörliga personer. Den har visat sig hjälpa vid ryggvärk, knä och/eller nackproblem och framför allt vid en stressad och snabb livsstil med mycket prestation. Yinyogan öppnar sakta upp stela höfter, baksidor av ben och vader som blir smidigare och mer elastiska. Yinyogan fyller hela dig med ny energi och lugnar ditt sinne.

Om jag fick välja skulle jag alltid vilja börja min dag med morgonyoga hos Marie. Efteråt har alltid harmonin och lugnet inombords infunnit sig. Önskar att alla fick unna sig en morgon med Maries morgonyoga.
Karin

Fakta

Kontakta oss för mer information och offert
Marie Swartling Philip
070 467 86 79
marie@in-balance.se
eller fyll i formuläret nedan