Boka oss på er nästa konferens eller jobbmöte för mer medvetna möten

Mindfulness är ett kraftfullt verktyg i arbetslivet. Google och If är bara två exempel på företag som använder Mindfulness i sin verksamhet. Mindfulness är träning av uppmärksamhetsmuskeln och ett sätt att träna vårt ”mind” med samma ambition som vår fysiska kropp. Vår hjärna är vårt viktigaste arbetsredskap och utsätts för ett enormt informationsflöde. Den senaste hjärnforskningen visar att vi kan påverka vår förmåga att leva mer i balans. Detta för ett hållbart liv och arbetsliv!

Vinster av Mindfulnessträning på jobbet ger bl.a bättre fokus, ökad produktivitet, effektivare problemlösning, ökad trivsel, minskad stress och sjukfrånvaro hos medarbetarna. MBSR-programmet, utarbetat av Jon Kabat Zinn, bygger på det senaste inom stressmedicinsk forskning.

Läs mer om effekter av Mindfulness på arbetsplatsen:
Magisteruppsats Arbete och Hälsa, KI av Marie Swartling Philp

För vem

För arbetsplatser som vill skapa mer närvaro i möten, med fokus, arbetsglädje och effektivitet. Mindful medvetenhet innebär att vara närvarande i nuet, med intention och utan att döma sina upplevelser. Mindfulness är ett förhållningssätt, ett sätt att möta händelser med nyfikenhet och medvetenhet och ger ett öppnare arbetsklimat och känsla av gemenskap.

Innehåll

Vi erbjuder ett skräddarsytt  program utifrån era förutsättningar där teori och övningar varvas. Övningarna är sinnesbaserade och kan t.ex utgöras av reflektion, meditation, yoga eller annan rörelse. Vi anpassar sessionen efter er konferens och gruppstorlek. Vinster är en mer fokuserad och kreativ grupp, öppnare arbetsklimat och mer energi och glädje.

Mindfulnessträning ger:

  • Fokus och koncentration
  • Hantering av svårigheter och ständig förändring
  • Effektiv återhämtning
  • Hantering av vardagens stress och krav
  • Kreativitet och förnyelse
  • Beslutsfattande och helhetssyn

Fakta

Kontakta oss för mer information och offert
Marie Swartling Philip
070 467 86 79
marie@in-balance.se
eller fyll i formuläret nedan

Intresseanmälan